top of page
IMG-20231013-WA0003.jpg

Om Oh la law

Grundarna av Oh La Law upplevde direkt när de kom i kontakt med den professionella juridikbranschen efter sina examina att den är väldigt gammalmodig, fyrkantig och tråkig. Det samtidigt som det absolut viktigaste frågan var fakturering och inte kundnytta eller att faktiskt erbjuda sina klienter den bästa rådgivningen utifrån deras specifika omständigheter. 

 

Oh La Law grundades just för att ändra på detta och har som målsättning att uppfattas som allt annat än fyrkantiga och tråkiga! Det genom att erbjuda en helt annan kundupplevelse för våra klienter där vi är flexibla och arbetar efter att förstå våra klienters verksamhet. Detta för att kunna erbjuda klientspecifik rådgivning av högsta kvalitet till varje enskild klient. 

 

Oh La Laws grundare kommer från olika bakgrunder och har växt upp med familjer som driver och drivit egna bolag inom många olika branscher. Det ger oss en möjlighet att kunna erbjuda rådgivning till bolag med en förståelse för de reella utmaningarna med att driva ett eget bolag. 

bottom of page